Met meer dan 700 producten in ons huidige portfolio, zijn we trots om wereldwijd marktleider te zijn op het gebied van Wonen & Verwarmen. Onze rijke ervaring en expertise zijn geworteld in onze onophoudelijke zoektocht naar nieuwe ideeën en innovaties in technologie en design. We streven ernaar producten te creëren die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook altijd rekening houden met de behoeften van de gebruikers, of het nu gaat om het transformeren van gebouwen in comfortabele woningen of aangename werkplekken.

Als onderdeel van de Glen Dimplex Group, een wereldleider in intelligente elektrische verwarming en hernieuwbare energiebronnen, delen wij een ongekende passie voor de toekomst van energie. We zijn ervan overtuigd dat elektrische verwarming en koeling de enige schone oplossing is, met de kracht van elektriciteit uit hernieuwbare bronnen.

Bij Dimplex en Wonen & Verwarmen zijn we klaar voor de uitdagingen van morgen en vastbesloten om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Sluit u aan bij onze visie voor een comfortabelere en schonere toekomst met elektrische verwarming en ventilatie. Samen kunnen we de wereld transformeren.