VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

            
 
Een Cinewall is een speciale wand die is ontworpen om een bioscoopervaring te creëren in je eigen huis. Belangrijke zaken waar u op moet letten voor een Cinewall:
  • Formaat, het formaat van uw TV en de afmetingen van uw kamer bepalen welke grote Cinewall bij u past.
Bij PrachtVuur kunnen wij u perfect voorzien van advies voor welk formaat het handigste is bij uw gekozen haard bijvoorbeeld.
  • Montage: PrachtVuur levert graag uw haard voor uw Cinewall, maar kan ook de volledige wand voor u maken. Standaard hebben wij zelfs een Cinewall in ons programma.
  • Geluid: Denk hierbij bijvoorbeeld aan een soundbar, dit moet ook weer netjes weggewerkt worden in de wand. Het maakt de beleving wel helemaal compleet.

Wij hebben onderstaande haard in het assortiment deze kunnen perfect toegepast worden in de Cinewall. Wilt u meer advies, een 3d tekening van uw eigen ontwerp of alleen interesse in de haard maar toch eerst even kijken? U bent natuurlijk van harte welkom de haarden live te zien in onze showroom in Franeker waar wij een Cinewall hebben opgesteld met TV en haard.

Gaat u zelf de Cinewall maken hebben wij hiervoor enkele stappen die u kun volgen om het proces te vergemakkelijken:
  • Planning: Bepaal de locatie van de haard, het formaat en het type elektrische haard dat u wilt installeren. Zorg ervoor dat de haard in de juiste verhouding staat tot de rest van de kamer en dat u over voldoende elektrische capaciteit beschikt.
  • Elektrische installatie: Zorg voor een geaard stopcontact.
  • Bouw: Overweeg hoe de haard in de muur zal worden ingebouwd. Onze elektrische haarden zijn voorzien van een duidelijke instructies voor de installatie.

Uiteraard denken wij graag met u mee om de perfecte Cinewall te creëren. Juiste kleur Verf nodig? Geen probleem wij werken met het merk Sigma verf. Elke Ral kleur kunnen wij leveren.
Bezig met laden...